Že na designu šetřila, to si budete myslet jen do okamžiku, než ji uvidíte zezadu. Halenka v nové Škole šití umí zaujmout!

promo-ss-09-2022-halenka  

Ano, víme. Halenkám není současné roční období zrovna nakloněno. Když my jí ale nemůžeme odolat. Tahle kráska umí zamotat hlavu nejen rozevlátými vázačkami na zadním díle. A kdo říká, že si přes ní nemůžete obléci huňatý svetřík a nechat její chloubu hravě vykukovat? Ušít si ji hned teď je na místě, s módou si totiž rády hrajeme po celý rok!

 

Než se pustíte do práce, vyberte vhodný materiál. Ideální je měkce splývavý polyester, který se nekrčí, což je u halenek výhodou a u těch s vázačkami obzvlášť. Tahle je impozantních rozměrů, navíc na místě, kde ji nemůžete jen tak zkontrolovat, a proto její bezúdržbový charakter oceníte dvojnásob. Až se pustíte do stříhání, bedlivě hlídejte navazování vzorů, u tohoto jednoduchého střihu to nebude význaně náročné. Pokud si ale ještě netroufáte, zkuste jednobarevný materiál, i v takovém případě střih krásně vynikne.


Lehce zaoblený dolní lem vybízí k nošení bez zakasání do kalhot či sukně, klidně ji ale zastrčte cípek přednícho dílu za okraj pasové linie. Nemusíte se bát ani zakasat celý přední díl a nechat vykukovat šůsek v zadních partiích. Vždy ale podpořte impozantní vázačku. Noste ji hrdě přes pulovr či blejzr. V některých případech může zůstat i skrytá, ale to jen proto, abyste to "pořádně rozbalila," až odložíte svrchní vrstvu. A uvidíte, jaký ohlas v kanceláři sklidí. Jsme si jisty, že to bude velkolepé!


Střih ke stažení najdete ZDE



Návod ke stažení ZDARMA zde