Závan nostalgie, přitom tak aktuální. Vintage střih dlouhých šatů v nejnovější Škole šití.

promo-ss-03-2021-saty

 

Vintage  je především životní styl. Jakmile tomuto nezaměnitelnému světonázoru podlehnete, nebudete jej chtít opustit. Jeho předností je nadčasovost, nostalgie a touha nedat věcem zaniknout. A o to nám při tvorbě našich šatníků jde. Milujeme kousky, které v nich vydrží po dlouhé roky, bez zaváhání či ztráty oblíbenosti. A přesně takové jsou šaty z drobně zrnitého krepu, které okouzlí nejen svým nápaditým střihovým zpracováním.


Hluboké záhyby, nabírané sedýlko a okázale modelované rukávy. Jejich přednosti nepotřebují příliš, nádherně vyniknou ve smetanových tónech či v černé, máme ale k dispozici i jejich vzorovanou variantu. Ta si nepotrpí na  prvoplánové zýraznění líbivých modelací, přesto je neméně působivá. Jak se rozhodnete je tedy jen na vás. Pokud máte právě náladu na pestrobarevný kousek s retro nádechem, vzory vám učarují. V opačném případě neodoláte klasické smetanové variantě, která působí něžně a romanticky.

 

Podobné modely nepotřebují příliš mnoho k doladění do absolutní dokonalosti, v chladnějších dnech si vystačíte s adekvátně zvolenými punčochami a střevíčky, nemusíte se ale vyhýbat ani kotníčkovým či vícedírkovým šněrovacím botám – vznikne velmi neotřelá, přesto velmi líbivá podívaná, která navíc disponuje optimální dávkou pohodlí, abyste si v ní užily doslova celý den.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA zde