Základní kousek s inovativními prvky. Vesta ve stylu blejzru v nové Škole šití!

promo-ss-05-2022-vesta

 

Své kouzlo prokazuje dnes a denně ve své klasické formě s rukávy. Blejzr. Jeden z nejstabilnějších pilířů našeho šatníku, na který nedáme za žádných okoností dopustit. Jeho odlehčená letní verze ale rozhodně nestojí opodál naší pozornosti. Naopak. Získala si nás právě nyní, v teplých letních měsících, kdy jeho devíza v podobě zredukovných rukávů patřičně koresponduje s aktuálními podmínkami.

 

Ať už si potrpíte na ležérní styl, nebo jeho využití vidíte hlavně ve svém business šatníku, tato vesta si vybuduje svou pozici při všech příležitostech. A stranou zájmu nemusí zůstat ani coby ryze dovolenkový kousek. To když si ji oblečete rovnou na "holé tělo", tedy přes prádlo či plavky a můžete si užít svobodomyslný look tohoto jinak poměrně sofistikovaného a seriózního modelu. Jeho variabilita zkrátka nemá hranice.

 

V květnové Burda Style 05/2022 najdete tuto skvostnou vestu hned ve dvou provedeních a obě jsou lehce aplikovatelné do volnočasového i uhlazeného šatníku, zkrátka vám přijde vhod za všech okolností. Doladíte jí jednoduché šaty, kalhoty typu culottes, sukni s rozšířenou siluetou nebo ji oblékněte k džínovým šortkám přes bílé tričko. A tím výčet dokonalých kombinací rozhodně nekončí. Vymyslíte jich jistě celou řadu. Jejich společným jmenovatelem je jediné, dokonale vám padnou!


Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete zde