Retro romantika, která učaruje i jejím zarytým odpůrkyním. Halenka s duchem starých časů v novém díle Školy šití.

promo-ss-06-2022-halenka

 

Objemné rukávy patří k nejvýraznějším a také nejlíbivějším prvkům ženské módy vůbec. Skvěle to potvrzuje tato halenka, jejíž silueta připomínající časy dávno minulé, perfektně zapadá do aktuálních kolekcí.

 

Úžasně tvarující střih s propínací optikou a  hlubším výstřihem do V proporcionálně zeštihluje díky vodorovnému členění a sadě záševků. Výrazná pasová linie také vyvažuje množství objemu na rukávech, které má ale za úkol především přitahovat pohledy. Abyste jejich kouzlo neporušily, doplňujte tuto blůzku jednoduššími spodními díly. Kalhotami se zkrácenou délkou ale i těmi, jejichž široké splývavé nohavice sahají až k zemi, vyhýbat se nemusíte ani objemnějším střihům sukní. Halenka  vypadá krásně  třeba s velkoryse střiženou kolovou sukní v midi délce, rozumí si i pouzdrovkou či kalhotami typu culottes.

 

Co přidáte na zajímavém střihu, uberte na vzorech. Ducha starobylosti úžasně podtrhují drobounké potisky i tkané motivy inspirované folklorém, ideálně však tón v tónu. Zájmu okolí neujde ani model střižený z proužků. Jen si při pokládce jednotlivých dílů dobře hlídejte jejich směr. Skvělou práci odvedou materiály s rídrkovými motivy, tzv. madeira. Vždy ale mějte na mysli, že její kouzlo je především v nadýchaném střihu, a tak další výrazný prvek tato skvostná blůzka ani příliš nepotřebuje.


Střih ke stažení najdete ZDE

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE