Večírkový look bez přehnaného pozlátka? Blůza s organzovým sedlem. Sváteční Škola šití je tu!

promo-ss-07-2019-halenka

 

Řadu svátečních kousků, které vám v období adventu přinášíme prostřednictvím naší oblíbené rubriky, uzavírá další společenský kousek, jemuž kralují transparentní prvky. Halenka se sedlem a rukávy z organzy koresponduje jak s dětskými šatičkami tak s krajkovou nádherou tylových šatů, které jsme vám představili minulý týden. Tento prvek totiž dlouhodobě vévodí okázalým kouskům nejen na stránkách Burdy. Vedle využití pro aktuální slavnostní příležitosti je ale jejich společným jmenovatelem především schopnost přizpůsobit se mnoha jiným situacím. A nejinak je to i s touto halenkou.

 

Při šití se možná trochu zapotíte, tvořit z organzy a kombinovat různé materiály přísluší spíše pokročilým švadlenkám, výsledek ale stojí za to: Kanýrky v oblasti průkrčníku i na hraně sedla, raglánové švy a manžety průsvitných rukávů nebo exkluzivní  a atypické vrstvení těla topu, to vše přitahuje zvědavé pohledy jako magnet! Až budete mít tohle dílko hotovo, vysloužíte si jednoznačný obdiv.

 

Stejně jako samotný vzhled, ani styling tohoto kousku není jednotvárný. Základní varianta s páskem z totožného materiálu je decentní a uhlazená, v kombinaci s kalhotami širšího střihu vznikne slušivá  a ženštější variace na dandy look. Pokud ale pásek vyměníte za štrasový nebo jinak blyštivý kousek, rázem máte z blůzky perfektní prvek party modelů. Méně okázalý a střídmý vzhled zase zaručíte halence v kombinaci s širším páskem z pravé kůže, klidně s minimalistickým vázáním či zcela bez zapínání, neztratí se ale ani v tandemu s výraznou přezkou v country stylu. Ta patří sice k aktuálním horkým trendům, garantujeme vám ale její nadčasovost i do budoucna. V takovém případě není od věci ani varianta s úzkými či zvonovými džínami a na světě je další z osvěžujících stylingů, kterým oživíte nejeden večírek, ale směle tak můžete vyrazit i do kanceláře.

 

Zamilovaly jste se? My ano, poslední večer roku je na dohled, užijte si jej v novém!

 

Střih ke stažení najdete ZDE



Návod ke stažení ZDARMA zde