Luxus v podobě dostatku prostoru vyvážený optimální mírou elegance. Je tu nová Škola šití!

 

promo-ss-03-2021-overal

 

Za priroritu současných nepříliš vlídných dnů si s radostí určujeme doplnění šatníku pro nadcházející teplé období. Adeptem na must have kousek je elegantní i pohodlný overal z tvilu. Oceníte jeho prostorný střih a líbivou zavinovací optiku, stejně jako poměrně jednoduché a nenáročné zpracování a širokou nabídku možností při výběru vhodného materiálu. Určitě ale oceníte, když bude disponovat vyšším stupněm pružnosti či splývavosti. Nápaditý prvek v podobě aplikací v ramenních švech poskytuje prostor pro jedinečný vzhled přesně podle vašich představ i potřeb.

 

Pro denní nošení se nejlépe hodí oboustranně lemovaná stužka v jemném dezénu, poněkud slavnostnější ráz overalu přisoudí použítí stuhy s pajetkami či jiným třpytivým prvkem. A to bude úplně stačit i jako výraznější doplněk. V opačném případě můžete model doladit spoustou trendy kousků – třeba výraznými náušnicemi či náhrdelníkem, není od věci ani porozhlédnout se po vhodném pásku.

 

Aby byl váš dokonalý styling kompletní, zkuste se zamyslet nad dalšími vrstvami. Overal je specifický kousek, proto si dejte záležet při výběrů typu i délky svrchního oděvu. Ideální je samozřejmě, když nám přeje počasí a není třeba tuto nádheru ničím skrývat. Za jiných okolností ale neuděláte chybu, sáhnete-li po delším blejzru, klasickém trenčkotu nebo jednoduché kožené bundě ve stylu biker. A máte hotovo!

 

 Střih ke stažení najdete ZDE

 

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete zde