Paperbag. Buď jej milujete nebo nenávidíte. Rozhodně se řadíme k první skupině, a proto tento střih najdete v nejnovější Škole šití!

promo-ss-04-2018-kalhoty

 

Kalhoty velkoryse pohodlného střihu, s vysokým a objemným pasem, který usměrňuje pásek se zavazovací optikou a jejichž nohavice se směrem k délkám postupně zužují. To je paperbag ve své ryzí podobě. Nám tento střih učaroval už dávno, na módním výsluní se také hřeje už několik let. Pokud tedy žádný takový kousek zatím nevlastníte, je na čase to s ním zkusit. Pravděpodobnost, že si vás získá, je nebezpečně vysoká!

 

Jejich hlavní předností je univerzálnost použití. A to samé lze říci i o střihu samotném. V naší variantě zpracované pro aktuální Školu šití narazíte hned na tři různé typy paperbag střihu. Pro kalhoty klasické délky, model se sedmiosminovými nohavicemi, a v létě stále aktuální paperbag šortky. Základní prvky ale zůstavají neměnné – kouzlo tkví v nezaměnitelném tvaru a několika střihových vychytávkách, které jdou naproti trendům.

 

Jejich styling může na první pohled vyznít poněkud složitě. Opak je ale pravdou, skvěle se doplňují s mnoha jednoduchými základními kousky a společně budou vykazovat dokonalou symbiózu. Jen při  oblékání myslete na to, že by horní díly k nim měly být co nejjednodušší a minimálně jejich přední část byste měly nosit zastrčenou do kalhot. Jedině tak vynikne uznávaná přednost paperbag střihu v podobě vysokého a řaseného pasu.

Zadní část můžete nechat ležérně přesahovat, s kratší bundičkou či blejzrem ve stylu bomberu je ale lepší zastrčit horní díl  i v zadních partiích. A pokud vás nebaví látková vázačka, klidně ji vyměňte za kvalitní kožený pásek s co nejjednodušší přezkou. Získáte elegantnější, ale o to stylovější variantu nejen pro volný čas.

 

Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA zde