Highlight léta v něžném provedení šatů s americkými průramky. Novou školu šití provází esence ženskosti.

promo-ss-06-2022-saty

 

Jestli něco na letním počasí milujeme nejvíc, je to prostor pro modely, které vyniknou bez dalších vrstev a složitých kombinací. Patří k nim i tyto šaty, kterým nechybí stoprocentní ženskost, zaujmou provedením i materiálem a přitom vám dopřejí užít si jejich styl po celý den. Skvělou přidanou hodnotu pak najdete v efektu 'holčičky', který evokují na sto procent.

 

Mladistvý vzhled šatů s americkými průramky, rýškem na předním díle a záhyby perfektně vytvarovanou širokou sukní můžete ještě podpořit volbou doplňků. Snesou se s výraznými etno náušnicemi, nezapadnou s šněrovacími sandálky, podpatky či platformou ani plátěnkami na tkaničky, skvěle je doplní mini kabelka i objemné plážové zavazadlo. Jde zkrátka o kousek, který nesmí chybět ve vašem dovolenkovém kufru. A až se vrátíte z cest, jen je pověsíte mezi své běžně nošené modely a zapadnou tam, jako by tam patřily odjakživa.

 

Aktuální trendy protěžují vyšívané motivy, a pro ty jsou tyto šaty jako stvořené. Aby se vám dobře pracovalo, hledejte ty, které disponují podélným vzorováním. Nebojte se sáhnout po výrazných barevných kombinacích, náš model tón v tónu ale zaručuje univerzální využití a široké pole působnosti při výběru detailů stylingu.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete zde