Bluzon zažívá další ze svých návratů, tentokrát nám učaroval v prodloužené délce – jako plášť. Ušijete si jej?

promo-ss-11-2019-bluzon

 

Nejnovější škola šití věnuje pozornost nestárnoucímu střihu bundy, kterou milujeme v jejím klasickém pojetí – v oblíbené unisex variantě do pasu. Nově ale boduje i v prodloužených variacích v podobě neodolatelného pláště s ikonickýmí střihovými prvky. Těmi nejvýraznějšími jsou především rovná silueta a  nápadné náplety na rukávech.

 

Klasická verze tohoto oblíbeného kousku disponuje nápletem i v oblasti průkrčníku a mimo to i v spodním lemu, prodloužený střih propojený v slušivý a pohodlný plášť si ale vystačí jen s těmi v délce rukávů. Minimalistické linie  povznáší trendy hořčicová barva, tonalita ale hraje v tomto partu druhotnou roli, alfou a omegou úspěchu tohoto nestárnoucího kousku v novém kabátku je jeho módní variabilita postavená na jednoduchosti.

 

Výchozím materiálem je lehčí žerzej či jiná vhodná úpletovina, nic vám ale nebrání pořídit si jej v hřejivějším provedení z teplejší vlněné tkaniny či sáhnout po absolutním trendu současnosti v podobě jakkoliv prošívaného materiálu. To z něj teprve bude stylová bomba sezóny! A my vám garantujeme, že se zabydlí jak v ležérním, tak v elegantním šatníku.



Střih ke stažení ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA zde