Vzdušná, šik, neodolatelná. Halenka pro mnoho příležitostí v nové Škole šití!

promo-ss-02-2022-halenka

 

Stojáček, balonové rukávy a snový materiál v aktuálním dezénu. Co víc si přát od univerzální romantické halenky, která k svému kouzelnému vzhledu nepotřebuje příliš okázalosti a přesto upoutá na první pohled. Až budete vybírat materiál, myslete na jeji všestranné použití, vzor i barvy tak zcela podrobte své aktuální garderobě, mezi kterou vpluje s grácií a naprostou samozřejmostí. Sluší jí to po boku trendy kožených šortek či sukní, nezasostává ale ani v tandemu s džínami nebo jako spodní, nikoli však potlačovaná vrstva pod prádlové šaty ze saténu.

 

Až budete přemýšlet o nespočtu variací, do kterých ji zakomponovat, buďte si jisty, že se vám vydaří doslova všechny. Prověřený jednoduchý a nadčasový střih, skromnost při použití okázalých prvků i její příslovečná lehkost podtržená viskozovou tkaninou (kterou můžete samozřejmě nahradit ještě lehčím a luxusnějším hedvábím) zaručujě úspěch bez kompromisů.

 

Než se pustíte do šití, zvažte, zda si najde místo v aktuálním šatníku, nebo se chystáte ji nosit až se oteplí. Při volbě materiálu pak sáhněte po nejvhodnějším vzoru i barvě tak, aby perfektně zapadla do aktuálního výběru vašich nejoblíbenějších kousků. A garantujeme vám, že se na ramínku příliš neohřeje.

 


Střih ke stažení najdete ZDE


Návod ke stažení ZDARMA zde