Model ze speciálu Burda Plus potěší milovnice jednoduché elegance. Je tu nová Škola šití!

  promo-ss-02-2022-saty

 

Milujete elegantní modely s kapkou extravagance? Pak jsme se vám tentokrát nejspíš skvěle trefili do vkusu. Obzvlášť, pokud disponujete postavou plných tvarů, můžete jásat dvojnásob. Tyhle šaty jsou totiž opravdu pohodlným příkladem puristické elegance okořeněné špetkou výstřednosti. V něžně růžovém tónu a v provedení ze splývavého žerzeje vznikne kousek kterému není cizí sofistikovanost ani atraktivita.

 

Přijde vám výstřih vzniklý hluboce posazeným límcem příliš otevřený? Nebojte se ho, jeho dolní partie stylově uzavírá vsadka z bavlněného tylu, která model povznese o třídu výš na pozici elegantních kousků. Vděčí za to ale i perfektně padnoucímu střihu z oblíbeného pružného materiálu, který strohý tvar adekvátně ponese a dá vyniknout nejen záhybům na límci, ale i v detailu na rukávech. Oblékání zjednodušuje skrytý zip umstěný ve středu zadího dílu, velmi oblíbeným detailem pak jsou i – dnes velmi oblíbené – kapsy v bočních švech.

 

Vymyslet kompletní styling tohoto modelu vám nedá příliš zabrat. O to více si tyto šaty zamilujete. Dovedou se škovně zhostit kdejaké módní výzvy. Pro začátek můžete zkusit jednoduché řešení a doplnit je silnějšími punčochovými kalhotami ideálně tmavé barvy a nebát se nápadnějšího druhu obuvi. Stejně jako kozačky či klasická perka ale budou šatům slušet kombinace s botami s výraznější podrážkou. Hlubší výstřih vybízí k využití hřejivých doplňků – plédu či šály z umělé kožešiny či hrubých úpletů.

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE