Raglánové rukávy dodávají klasickému střihu noblesu. Sáhněte po vlně a máte highlight sezóny. Stylový plášť splňující náročné požadavky najdete už nyní v nové Škole šití!

promo-ss-10-2022-plast


Dokonale zahřát a přitom neztratit ani špetku elegance a noblesy. Obě zadání bez debat splňuje vlněný plášť s výraznými střihovými prvky i vzorem zvoleného materiálu. Také ho ihned potřebujete?

Jeho rovná volná linie snese mnoho výrazných motivů, obvyklé kostkované ale jednoznačně vítězí. Sluší jim totiž i sofistikované lištové kapsy, které nápadně nenarušují charakter motivu. Ten unese i perfektně padnoucí raglánové rukávy. A nezůstalo jen u střihové modelace v ramenních partiích. Délky rukávů zdobí působivý prvek – široké pásky s knoflíky, které opět podpoří běh károvaného motivu vlněného materiálu.

 

Zdobnost nezapře ani široce střižený límec a klopy, které ale ústí do jednořadého zapínání. Líbivé a jednoduché, přesně jak to máme rády. Doplníte-li tento skvost o výraznou podšívkovinu, vyrobíte si model, který zaujme na každý pád. Pravda, nebudete to mít při šití tak jednoduché, jako u letních kousků, o to cennější a působivější ale bude výsledek!

 

Se stylingem je to jednoduché, noste jej vždy a všude. Ať už vás zahřeje při cestě do kanceláře, za zábavou nebo relaxem, vždy dodá vašemu outfitu praktickou i stylovou tečku s návdavkem dokonalého pohodlí i v chladných a sychravých dnech. A o to teď pár měsíců půjde především!

 

 

Střih ke stažení najdete ZDE

 

Návod ke stažení ZDARMA najdete ZDE